Fout
  • Fout bij laden feed data.
Ontspanning

Ontspanning (4)

dinsdag 07 mei 2013 10:41

Run for KiKa 95

door tvdwal

kikarun

Run for KiKa is de wandel en hardloop community van KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Deze zomer worden er weer een reeks van sportieve en uitdagende sponsor-events georganiseerd om geld voor KiKa in te zamelen. Een mooie bewegingstip voor deze zomer!

Wandelen voor KiKa
In Ede wordt op 30 en 31 augustus de Run for KiKa 95 georganiseerd. Een uitdagende en bijzondere wandeltocht waarbij twee afstanden gewandeld kunnen worden: 47,5 km en 95 km. De start en finish van de wandeltocht vinden plaats in Ede centrum. Het is een sponsor wandeltocht: iedere deelnemer zamelt minimaal 500 euro in voor KiKa.  (
De afstand van 95 km is niet voor niets gekozen: de doelstelling van KiKa is dat in het jaar 2025 maar liefst 95% van alle kinderen met kanker zal genezen.)

Stichting Diagnose kanker draagt ook een steentje bij!
Van elk nieuw SDK  lid geven wij 5,00 aan kika. (het lidmaatschap kost 26,00 per jaar)  U bent dan tevens lid/donateur van het Inloophuis in Medemblik www.inloophuismedemblik.nl en SDK helpt met de promotie van de actie op haar websites. Deze actie loopt to 31 oktober 2013 Nu lid worden.

borstkankerSpeciaal voor vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad, organiseert Nazorgcentrum IntermeZZo de allereerste landelijke saunadag op zondag 23 september in Sauna Swoll te Zwolle.

maandag 27 februari 2012 09:43

Jongeren in inloophuis PISA

door toniavdwal

inloophuisHOORN - Start Chill@PISA op 22 maart voor jongeren van 12 tot 18 jaar, die met kanker te maken hebben (gehad), zelf of in hun omgeving.

Kanker, je zult er maar mee te maken krijgen! Zelf of in je omgeving. Het zet je wereld op zijn kop!
En ben je dan tussen de 12 en 18 jaar, dan zit je al in zo'n kwetsbare leeftijd en heb je het hard nodig om gevoelens te kunnen delen. Want je eigen vrienden begrijpen niet waar je het over hebt. Maar leeftijdsgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt hebben aan een half woord genoeg.

DEN HAAG (NIEUWS VAN ORANJE) - Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden heeft maandag een bezoek gebracht aan het jaarlijkse Kinderoncologisch Vakantiekamp Zomerzotheid in De Veenhoop. Zomerzotheid is een zeilkamp voor kinderen met kanker in de leeftijd van 10-15 jaar en wordt door professionele vrijwilligers georganiseerd. Zomerzotheid is een van de vakantiekampen van de Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen (SKOV).

Het laatste nieuws

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5