Fout
  • Fout bij laden feed data.
Boeken en Recencies

Boeken en Recencies (7)

vrijdag 20 april 2012 06:41

leven met kanker

door toniavdwal

leven met kankerInspiratie voor iedere dag
Leven met kanker is een prachtig vormgegeven cadeauboek, geschreven voor iedereen die te maken heeft met kanker. Het boek gaat op een optimistische en laagdrempelige manier in op uiteenlopende aspecten die komen kijken bij een leven met of na deze ziekte. Met tips om te ontspannen, inspirerende citaten, positieve overpeinzingen en praktische weetjes, biedt dit boek mensen met kanker en hun omgeving kracht, steun en inspiratie.

maandag 25 juli 2011 08:01

Recensie boek Werken na kanker

door tonia

Recensie Werken na kankerWerken met of na kanker – het is geen uitzondering meer. Elk jaar krijgen ongeveer 37.000 werknemers kanker. Slechts een deel daarvan gaat weer aan het werk. En, deze terugkeer gaat vaak niet zonder slag of stoot. Waarom niet? Werken na kanker gaat over wat nodig is om na kanker goed aan het werk te komen.

zaterdag 09 april 2011 12:23

Als disney de baas was in uw ziekenhuis

door tonia

Patiënten zou je met dezelfde compassie moeten benaderen als klanten van Disney. Dat is de boodschap van de Amerikaan Fred Lee, voormalig senior vice-president van het Florida Hospital en manager bij Disney University beschrijft in zijn boek 'Als Disney de baas was in uw ziekenhuis'.

Twee chirurgen en twee verpleegkundig specialisten van Het Sint Franciscus Gasthuis en het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam hebben samen het boek 'Darmkanker, het boek voor patiënt, familie en professional' geschreven.

Boekrecencie: Tjitse Smeding vecht voor zijn loopbaan op de drafbaan en wint alles.

woensdag 23 maart 2011 18:35

Dikkie Dik strijdt ook tegen huidkanker!

door tvdwal

In het kader van de Landelijke Campagne ter voorkoming van Huidkanker, brengt Stichting Melanoom in april een speciaal boekje uit van Dikkie Dik: Dikkie Dik en de smeerpoes.

maandag 21 maart 2011 10:40

Kikker in mijn Buik

door tvdwal


Valerie is een gezonde meid van midden twintig. Als ze foto’s van zichzelf terug ziet als zevenjarig kankerpatiëntje,

Het laatste nieuws

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5